Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мешканець Кривого Рогу прийшов у гості до бабусі та вбив її: яке покарання призначив суд

Кажуть, що онуків люблять навіть більше, ніж дітей. Але інколи найрідніші люди стають причиною смерті стареньких. Саме так сталося у Кривому Розі.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на сайт “Судова влада України“, 37-річний, який вже раніше мав проблеми із законом, криворіжець зайшов у гості до своєї бабусі. Між чоловіком та пенсіонеркою виник конфлікт через прохання у неї грошей. Виникла сврка. У результаті онук наніс невстановлену кількість ударів кулаками в область голови жінки та невстановлену кількість ударів в область грудної клітини. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла впала на підлогу. Проте це не зупинило нападника й він завдав родичці ще декілька ударів ногою. Після чого вийшов з квартири та зник з місця вчинення злочину.

Бригадою швидкої допомоги, яку викликали сусіди, потерпіла була доставлена в реанімацію, проте, від отриманих тілесних ушкоджень, померла в лікарні.

Чоловіка затримали. Справу передали до суду.

Тернівський районний суд Кривого Рогу визнав його винуватим та призначив покарання за сукупністю кримінальних правопорушень у вигляді позбавлення волі на строк дев’ять років.

Засуджений в судовому засіданні свою провину не визнав та не розкаявся у скоєному злочині.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області судитимуть чоловіка за жорстокі знущання над дитиною та про те, що у Кривому Розі засудили чоловіка за домашнє насильство.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору