Кривий Ріг До сайту

Відпочили, а сміття не прибрали: мешканців мікрорайонів “Східний” просять  дотримуватися чистоти

Нам всім хочеться жити у чистоті. Ходити по чистих під’їздах та вулицях. Відчувати аромат квітів, а не сморід зіпсованої їжі. Але чомусь деякі вважають, що підтримувати порядок за них повинен хтось інший.

Реклама

Як повідомляє Інформатор з посиланням на групу “Східний 2,3” у Facebook, на цих мікрорайонах ті, хто відпочиває, залишає після себе пакети зі сміттям. Пакети розривають собаки і все це “добро” розкидуються по всьому двору. Про яку чистоту у такому разі йде мова!

Можливо, на ранок ці ж самі люди нарікають на двірників “які отримують свою зарплатню невідомо за що”.

Реклама

“Якщо ви відпочиваєте, то сміття потрібно викидати на смітник або нести додому. Не потрібно його викидати біля магазину ( я не працюю в Екоспецтранс ) . Собаки в ночі все розривають, і зранку я збираю ваше сміття . Будь ласка ,давайте будемо людьми )))” –  звертається до мешканців автор посту Аня Хилик

Люди! Будьте людьми!

Реклама

І якщо кожен з нас із суцільного егоїзму (бо це ми живимо у навколишніх будинках; ми ходимо на цих вулицях і дивимося з вікон на смітники у дворах) почне прибирати за собою, життя кращим стане в усьому Кривому Розі та й в Україні в цілому.

Раніше Інформатор повідомляв, що невідомі познущалися над могилами військових у Кривому Розі. Також ми писали, що вандали влаштували погром в Інгулецькому районі.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Реклама

Альона Свірідова

 

Реклама