Кривий Ріг До сайту

Тим, хто полюбляє гостреньке: готуємо пекучий маринований перець у банках

Є люди, які дуже полюбляють гостру їжу. Як кажуть, таку, щоб у роті горіло. Звичайно, їсти її можна тільки людям зі здоровим шлунком. 

Реклама

І якщо ви саме з таких, Інформатор пропонує приготувати на зиму декілька баночок пекучого маринованого перцю, який у Болгарії називають “люті чушки” та їдять майже щодня.

Перець пекучий маринований 

Реклама

Продукти 

Приготування

У стерилізовані заздалегідь банки, закладаємо вимитий і обсушений перець (обережно прибравши плодоніжки) разом з нарізаними часточками часнику, 1 лавровий лист на банку, 15 грамів насіння гірчиці, накриваємо кришками.

Реклама

Готуємо маринад: всі інгредієнти змішуємо і доводимо до кипіння, заливаємо наші банки гарячим маринадом, і ставимо стерилізувати 10 хвилин.
Потім закручуємо кришками і перевертаємо, накриваємо і залишаємо до повного охолодження.

Перець маринований таким способом прекрасно зберігається про кімнатній температурі, перчик виходить “пальчики оближеш”.
раніше Інформатор писав про те, як приготувати томатну пасту на зиму та про те, як приготувати маринований болгарський перець на зиму.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Реклама

Альона Свірідова