Кривий Ріг До сайту

Швидко та смачно: готуємо мариновані баклажани 

Якщо ви жити не можете без баклажанів, сховайте до своєї скарбниці рецептів ще один — швидких маринованих баклажанів. Цей рецепт не вимагає додаткових приготувань — тільки відварити порізані овочі і додати смачний маринад.

Реклама

Покроковий рецепт маринованих баклажанів, – Інформатор.

Інгредієнти:

Реклама
  • Баклажан – 3 шт.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукор – 2.5 ч. л.
  • Олія соняшникова рафінована – 2 ст. л.
  • Оцет 9% – 1.5 ст. л.
  • Часник, зубчики – 4 шт.
  • Кріп, гілочка – 2 шт.
  • Каєнський перець – 1/4 ч. л.
  • Коріандр мелений – 1/4 ч. л.

Спосіб приготування:

Поріжте баклажани напівкружальцями товщиною в палець, та проваріть 5-7 хвилин після закипання. Потім відкиньте на дуршлаг, дайте стекти рідині та додайте подрібнений кріп і часник.

З’єднайте сіль, цукор, оцет, олію, коріандр та залийте баклажани. Додайте трохи меленого каєнського перцю.

Реклама

Дайте настоятися годину, хоча можна їсти вже через 30 хвилин.

Раніше ми розповідали, як приготувати томатну пасту на зиму. Писали, як приготувати грушеве варення з маком та бендерики з м’ясом за рецептом Ектора Хіменеса-Браво.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Реклама

Євгенія Глубінок

Реклама