Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Домашні собаки сильно покусали дітей у Кривому Розі

У Кривому Розі за декілька днів сталося два нещасних випадки. Дітей сильно покусали домашні собаки. Їх було госпіталізовано до лікарень та вчасно надано першу медичну допомогу.

Як повідомляє Інформатор, один випадок стався 2 вересня. 12-річний хлопчик грався на подвір’ї власного будинку з м’ячем. Коли мʼяч опинився біля будки з собакою, та, бувши на ціпку, накинулася на дитину та вкусила його за ногу. Як виявилось, собака не мала жодних щеплень. Хлопчика забрала “карета” швидкої. Після наданої медичної допомоги він був госпіталізований до профільного дитячого відділення Криворізької лікарні.

Інший випадок стався 5 вересня. На 6-річну дівчинку напала домашня німецька вівчарка, яка завдала дитині серйозних шлибоких ран. Дівчинка з глибокими вкушеними ранами волосистої частини голови, задньої поверхні грудної клітки та лівого плеча госпіталізована до профільного дитячого відділення Криворізької лікарні.

Джерело – медик Марія Полян

Раніше ми розповідали, що у Кривому Розі бездомні собаки масово нападають на дітей. Писали, що у Криворізькому районі у собаки виявили небезпечне захворювання.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору