Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Вибухи пролунали біля штабу військових у ростові, а також «бавовна» прозвучала біля москви

У ніч на четвер 7 вересня, у ростові-на-дону та у підмосков’ї пролунали вибухи. Російські окупанти знову “усе збили”. Попередньо, після “збиття” у Ростові, горить автомобіль біля штабу південного військового округу.

Про це пишуть російські Telegram-канали.

Губернатор Ростовської області Василь Голубєв повідомив, що наслідки “збиття” уточнюються. На опублікованих відео можна побачити сильний вибух з вогняним заревом.

У Москві теж не усе спокійно. Попередньо повідомлено, що біля міста Раменське біля Москви збито атаки безпілотників. За заявами російської влади усі вони рухались на Москву.

“Сьогодні вночі в Раменському міському окрузі силами ППО присікли спробу атаки безпілотника на Москву. Зруйнованих і постраждалих на місці падіння уламків попередньо немає. На місці працюють екстренні служби”, – заявила ресслужба мера Москви Собяніна.

Початоково, Telegram-канали писали про збиття безпілотників силами загарбницьких ППО біля штабу південного військового округу. Усі вони виправили дописи.

Ударні дрони у Ростові

Надалі о 4:11 Голубєв повідомив, що засобами ППО збито два БпЛА. Один упав за містом у західній частині Ростова, другий – у центрі, у районі вул. Пушкинська, 42.

У результаті пошкоджено декілька легкових автомобілів. Окупанти заявили про одну постраждалу особу. Жоден з путінського оточення не наважився назвати хто саме атакував та звідки дронами росіян.

Нагору