Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі водій перевозив 2 тисячі пляшок з алкоголем “для власного споживання”

Днями патрульні Кривого Рогу зупинили у  Центрально-Міському район автомобіль Mercedes-Benz за порушення правил дорожнього руху. Те, що вони побачили всередині зацікавило правоохоронців не на жарт. Довелося викликати слідчих.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на патрульну поліцію Кривого Рогу, днями, під час патрулювання в Центрально-Міському районі, патрульні зупинили автомобіль Mercedes-Benz за порушення правил дорожнього руху.

У ході візуального огляду транспортного засобу поліцейські помітили пляшки 0,5 літрів в кількості майже 2000 штук з, ймовірно, алкогольними виробами без марки акцизного збору.

Відповідних документів на вантаж водій не надав та походження місткостей пояснити не зміг. Сказав, що для власного споживання.

Патрульні викликали слідчих, які й з’ясовуватимуть усі обставини події.

Раніше Інформатор писав про те, що патрульні Кривого Рогу затримали чоловіка, який перебував у розшуку та про те, що в центрі Кривого Рогу “накрили” продавців нелегальних цигарок.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору