Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Іл-76 на аеродромі у Пскові знищили з території росії, – Буданов

В ГУР розкрили подробиці удару по аеродрому у Пскові. За словами керівника ГУР МО України Кирила Буданова, атака на Псковський аеродром, що сталася у ніч проти 30 серпня, була здійснена з території росії. Ця заява пролунала на тлі слів президента Володимира Зеленського про те, що Україна успішно вразила ціль на відстані 700 км за допомогою власної нової далекобійної зброї. 

Інформацію про атаку з території рф Буданов розкрив проекту War Zone, – пише Інформатор з посиланням на Інформатор Україна.

“Ми працюємо з території росії”, – сказав нам Буданов, але він не став уточнювати, чи був напад здійснений співробітниками ГУР чи російськими партизанами. Він також відмовився повідомити, які саме безпілотники були використані та скільки”, – йдеться у матеріалі.

Окрім цього Буданов заявив, що “два (літаки) були знищені і два серйозно пошкоджені”. Ці слова підтверджують і супутникові знімки, які видання отримало від джерела в ГУР.

Також журналісти отримали знімок з екрана інфрачервоної камери відео з одного з дронів, використаних під час атаки. Наявність цих зображень може означати, що, ймовірно, аеродром був уражений за допомогою бомб, зкинутих з безпілотника або декількох безпілотників. Малоймовірно, що дрон, який зробив знімки, використовувався виключно для спостереження, вважають журналісти.

Раніше Інформатор повідомляв, що москву атакували безпілотники. Також ми писали, що Україна знищила установку ППО загарбників у Криму.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Нагору