Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Червоний Хрест видає корм для тварин: хто може отримати

Йде війна. Мешканці прифронтових територій, рятуючи своє життя, їдуть у більш безпечні місця, у тому числі й у Кривий Ріг. Разом із собою вони часто беруть своїх домашніх улюбленців, бо розуміють, що без людей ті просто не виживуть.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Криворізьку організацію Червоного Хреста в Україні, ВПО, які привезли із собою домашніх тваринок, можуть отримати корм для них. Для цього треба зареєструвати чотирилапого у  ветклініці та з документами на нього, довідкою ВПО й ідентифікаційним кодом прийти у п’ятницю з 10:00 до 12:00 в офіс товариства Червоного Хреста.

Як написано у повідомленні: “У період складних випробувань вся увага зазвичай спрямовується на людські проблеми, виживання та відновлення. Проте необхідно пам’ятати про наших вірних чотирилапих друзів, які також переживають стрес.

Ми поруч”

Раніше Інформатор писав про те, що робити ВПО, якщо затримують виплати та про те, що в Україні подовжили грошові виплати переселенцям, але не всім.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору