Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області злодій намагався вкоротити собі віку, але заважив поліцейській

Мешканцям одного з будинків у Покровську Нікопольського району не пощастило з сусідом. Вже не вперше він обкрадав їх. Люди зверталися до поліції. Так сталося й цього разу, коли місцевий поліцейський приїхав за викликом. Але далі все пішло не за планом.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, 27 серпня у Покровській громаді Нікопольського району поліцейський  виїхав за викликом про крадіжку, однак злодій схопився за ніж та порізав собі руку.

Правоохоронець наклав пораненому медичний кровоспинний турнікет та звернувся до місцевих, щоб викликати швидку. Хтось з людей приніс бинти та перев’язав місця порізів. Приїхавши, медики  надали чоловіку необхідну допомогу. Наразі його життю нічого не загрожує – він лікується вдома.

Як з’ясувалося, мешканець Покровської територіальної громади  вже не вперше обкрадав своїх сусідів, про що є відповідні звернення до Нікопольського районного управління поліції. За ними проводиться досудове розслідування.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі 45-річний чоловік займався крадіжками з автомобілів та про те, що у Кривому Розі любитель солоденького намагався вкрасти у магазині ласощі. 

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Альона Свірідова

Нагору