Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Ворог обстріляв ракетами Кривий Ріг: зруйновані та пошкоджені дачні будинки, виникла пожежа

Ніч проти 28 серпня у Дніпропетровській області була неспокійною. Ворог здійснив ракетну атаку по Кривому Рогу. По Нікопольському району гатив з важкої артилерії.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на голову ВА Криворізького району Євгена Ситниченка та голову Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, два рази за минулу ніч в Дніпропетровській області лунали сигнали повітряної тривоги. Під час останньої, рано вранці – підступно, росіяни використавши тактичну авіацію з півдня вдарили по місту Кривий Ріг. Повністю зруйновано два дачні будинки, ще п’ять – пошкоджено. Пожежа охопила господарську споруду, але її ліквідовано. На щастя, обійшлося без постраждалих. На місці ще працюють фахівці, уточнюючи наслідки.

В цілому ситуація в 15 громадах Криворізького району, включно з містом Кривий Ріг, контрольована.

Уся критична та соціальна інфраструктура працює в штатному режимі, забезпечуючи потреби мешканців і мешканок Криворіжжя.

Що до іншої території. то за словами голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, ворог двічі обстріляв Нікопольський район з важкої артилерії. Надвечір цілив по Марганецькій громаді, вночі – по Мирівській. Пошкоджений приватний будинок. Люди не постраждали.

Раніше Інформатор писав про те, як у Дніпропетровській області минула ніч проти 27 серпня та день 27 серпня.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору