Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Не вистачило 10 метрів щоб заїхати в двір: в якому стані родина, яка постраждала в ДТП з Mustang у Кривому Розі

17 серпня, у Кривому Розі сталася жахлива ДТП. Водій на Mustang протаранив Chery, від чого останню розірвало навпіл. Дитину, якій немає і двох років викинуло з автівки, а його мама й досі у комі.

Родич потерпілої Ольги розповів про її стан, – пише Інформатор.

Під час аварій в розтрощеній автівці знаходилися Ольга її чоловік Сергій та синочок Даня 1,9 років.

Такі гарні молоді вони мріяли про щасливе майбутнє як і всі ми але не судилося… їх щасливе майбутнє перекреслила жахлива, моторошна аварія. Їм не вистачило 10 метрів щоб заїхати в двір до бабусі як на шаленій швидкості в їх Chery Amulet влетів Ford Mustang, від удару Chery розірвало на дві частини Сергій отримав струс головного мозку, рвану рану голови та перелом правої руки. Олічку, яка сиділа с дитиною по ззаду, від удару разом з малим викинуло с машини, можливо Ангел охоронець в той момент оберігав Даню, а можливо просто у моєї сестрички в даний час спрацював інстинкт матері і вона закрила його своїм тілом.

На даний час моя сестричка Оля вже сьому добу в комі її стан стабільно-важка, їй зробили операцію на голові,у неї поламані 12 ребер, кишківник не працює, одна легень дихає.

Даня після аварії 5-днів не міг стати на ноги Весь час повзав по хаті і плакав шукав маму, батьки возили Даню на обстеження до лікарів не яких переломів або іншої патології не було виявлено. На сьогоднішній день Слава богу Даня вже стає на ноги але шкутильгає”, – розповів брат постраждалої Олександр.

Постраждала родина

Раніше Інформатор писав, що на трасі у Миколаївській області зіштовхнулися карета швидкої та легковик. Також ми повідомляли про смертельну ДТП на криворізькій трасі.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору