Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Їхали до Кривого Рогу, але розбилися на трасі: в ДТП загинув ветеран АТО, його дружина, волонтерка у реанімації

21 серпня, в автокатастрофі загинув військовий та волонтер Михайло Чижик з Кривого Рогу. Його дружина, волонтерка Катерина Чижик у тяжкому стані в реанімації. Подружжя їхало до Кривого Рогу, щоб забрати доньку і відвезти на навчання в університет у Львові.

Трагічну звістку на сторінці у facebook повідомила донька волонтерів Дар’я, – передає Інформатор.

Їх історія почалася в 2014 році, під час однієї з чергових його ротацій в АТО, коли вона, маленька волонтерка, привезла гуманітарну допомогу. 9 років зі знайомства, 8 років сумісного життя однією родиною, до однієї секунди. Вчора моє серце розбилося вщент. Воно досі продовжує це робити щосекунди.

Мої батьки, мама і відчим, якого я вже багато років називаю татом, потрапили в аварію. Від отриманих травм тато помер на місці. Мама знаходиться в важкому стані в реанімаційному відділенні немісцевої лікарні.

Вони їхали до родини в Кривий Ріг, щоб ми разом поїхали додому, в Дніпро, збирати мої речі в університет. Пізніше, ми б поїхали разом у Львів, починати новий етап мого життя. Що ж, новим він став, це правда, от тільки з інших причин”, – пише Дар’я.
Після перенесених операцій, зранку Катерина Чижик прийшла на трохи в свідомість, її стан стабільний. Лікарі намагаються вселяти надію.
Прощання з Михайлом відбудеться в четвер в його рідному місті, Кривому Розі. З міркувань безпеки, час та локацію Дар’я повідомить знайомим і друзям в особистих повідомленнях.

“Михайло був і залишається саме тією людиною, яка лише думкою про нього, заспокоює оточуючих. Він не просто військовий, не просто командир, він той, кому ми завжді раділи, він – саме той, без кого всім дуже не просто. Але він і той, хто мотивує… Я пам’ятаю мікрозелень Михайла і його захоплення футболом, його розповіді, його жарти. Я знаю, що Катя і Даша тебе люблять, Міш…, бережи їх будь ласка звідти, а ми будемо тут з ними поруч”, – пише подруга Катерина Леонова.

Раніше Інформатор повідомляв, що росіяни вбили 18-річного сина волонтерів під час обстрілу Дніпропетровщини. Також ми писали, що ворог обстріляв авто криворізького волонтера.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору