Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Від вибуху дім затрусився: мешканці Дніпра розповіли про ракетну атаку у День Незалежності

24 серпня, близько 2:30 24 армія рф атакувала ракетами місто Дніпро. Внаслідок атаки постраждали люди. Станом на 12:30 відомо про 10 постраждалих. Також пошкоджено автовокзал, приватні будинки та об’єкти інфраструктури.

Про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг за посиланням на Інформатор Дніпро.

Роботи з ліквідації наслідків тривають. Команда Інформатора побувала на місці “прильоту” та поспілкувалась з очевидцями подій.

Анастасія мешкає неподалік автовокзалу. У той час, коли пролунали вибухи, дівчина ще не спала. Каже, що дуже злякалась та одразу кинулась будити матір. Разом вони побігли у метро, де переховувались від російських снарядів. Мати згадує, що було дуже гучно.

“Ми думали, що як завжди все буде добре і все минеться, але… Спочатку ми сиділи під дверима, а потім вирішили піти і сховатись. Було гучно і дуже страшно. Весь дім затрясся від вибуху”, – розповіла Оксана.

Також ми поспілкувались з Анатолієм. Він переселенець з Бахмуту. Нещодавно відкрив на територію автовокзалу невеличке кафе. Але російська ракета знову знищила усе, що було у біженця.

“Приїхали, а тут вже немає нічого. Винесли тільки декілька стільців. Ні холодильників, ні електротехніки. Нічого”, – сказав Анатолій.

Раніше ми розповідали, що опублікували наслідки ракетної атаки по Дніпропетровські області. Писали, що росіяни розтрощили автовокзал у Дніпрі.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

 

 

 

Нагору