Кривий Ріг До сайту

Готуємо запіканку з капусти та курячого фаршу

Ситна та проста у приготуванні запіканка з капусти та курячого фаршу з додаванням рису, помідорів і цибульки стане ідеальним варіантом для смачного обіду чи вечері. Це чудовий спосіб ситно нагодувати родину.

Реклама

Прикрасьте запіканку свіжою зеленню, – радить Інформатор.

Інгредієнти:

Реклама
  • Капуста білоголова – 1 кг
  • Курячий фарш – 600 г
  • Рис – 1 склянка
  • Томати – 200 г
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Спосіб приготування:

Дрібно наріжте половинку цибулі та обсмажте її на сковорідці до прозорості. Додайте нарізану капусту, тушкуйте до м’якості. Зніміть з вогню та перекладіть овочі в окрему миску.

У тій самій сковорідці обсмажте фарш до готовності, розбиваючи грудочки. Перекладіть в окрему миску, додайте нарізані помідори й цибулю, зварений до напівготовності рис, а також сіль, перець та улюблені спеції до свого смаку.

Реклама

У форму для запікання викладіть шар капусти, а зверху рівномірно розподіліть приготований фарш. Повторюйте процес, чергуючи шари, доки всі інгредієнти не закінчаться. У вас може вийти 2 шари фаршу і три — капусти, або більше. Накрийте форму фольгою та встановіть у попередньо розігріту до 170 °C духовку на 20 хвилин.

Раніше ми розповідали, що крем “Збита карамель”. Писали, як приготувати сало в духовці у фользі та млинцевий пиріг з м’ясом і рисом.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Реклама

Євгенія Глубінок

Реклама