Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Протаранив авто і втік: як подружжя поліцейських врятувало постраждалого у ДТП у Дніпропетровській області

Вміння рішуче та без паніки діяти у складних ситуаціях властиво українськім поліцейським. І вони не розділять, чи робочий в них час, чи час відпочинку. Саме так сталося у місті Нікополі Дніпропетровської області.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, Вдень 19 серпня на одній з вулиць Нікополя в автомобіль «Фольксваген» в’їхав «Нісан». Винуватець поїхав з місця пригоди.

Спеціаліст-криміналіст сектору криміналістичного забезпечення слідчого відділу Нікопольського районного управління поліції В’ячеслав Піцик разом із дружиною, слідчою Вікторією, в цей час проїжджали поруч та стали свідками події. В’ячеслав одразу зупинив власне авто та побіг до перевернутої на узбіччі автівки. Спочатку руками, а потім намотавши на них футболку, намагався відтягнути розбите лобове скло аби врятувати водія. Разом із Вікторією вони викликали швидку допомогу та повідомили на лінію 102 про правопорушника – втікача.

Винуватця ДТП було затримано та доставлено до управління поліції. Його діям буде надано правову оцінку та притягнуто до відповідальності згідно з чинним законодавством.

Завдяки швидко наданій допомозі, здоров’ю 50-річного потерпілого нічого не загрожує, він лікується амбулаторно/

Раніше Інформатор писав про масштабну аварію з п’яти машин у Центрально-Міському районі та про те, що у Кривому Розі чоловік збив вагітну жінку.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору