Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Блокбастер у Дніпропетровській області: літній чоловік протаранив авто, а потім порізав себе у відділку поліції

Бригадам екстреної медичної допомоги доводиться зустрічатися з досить курйозними випадками на викликах. Так, 19 серпня близько 13 години на лінію «103» в Нікополі поступив виклик з приводу ДТП. Чоловік протаранив авто, яке від удару перекинулося. Після затримання, чоловік порізав себе ножем прямо у відділку поліції.

Повідомляє Інформатор з посиланням на пост медика Валентини Марченко.

45-річний травмований водій автомобіля отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забої грудної клітки та нижньої кінцівки.

Чоловік був у збудженому стані, голосно розповідав, як його при виїзді з гаража підрізав якийсь мікроавтобус, фактично перевернув автівку і втік з місця події.

Через 2 години поступив виклик швидкої з міського відділу поліції з приводу ножового поранення. Прибувши на місце події, медики побачили літнього чоловіка, в стані алкогольного спяніння з різаною раною під пахвою. Зі слів оточуючих – 70-річний водій мікроавтобуса, чоловік, який спричинив ДТП, був оперативно затриманий працівниками поліції та доставлений в міський відділ, а там він вирішив продовжувати виставу одного актора і демонстративно наніс собі ножем, який він витягнув із кишені, порізи в області грудної клітки.

Потерпілому надали допомогу та доставили в Нікопольську міську лікарню № 4 уже в супроводі працівників поліції.

Раніше Інформатор писав, що у Кривому Розі жінка встромила собі у руди ніж. Також ми повідомляли, що п’яний криворіжець протаранив надгробок і зупинився на могилі. 

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

 Олена Шевченко

Нагору