Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі нетверезий водій заїхав на територію кладовища та опинився на могилі

Те, що людина напідпитку ні в якому разі не має права сідати за кермо, знають усі. Адже такий вчинок може стати причиною біди. І навіть коли справа не дійшла до трагедії, любитель хильнути іноді опиняється у місті дуже для подібного випадку красномовному.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на патрульну поліцію Кривого Рогу, днями на службовий планшет патрульних надійшов виклик про дорожньо-транспортну пригоду в Інгулецькому районі.

Заявник повідомив, що на зупинці громадського транспорту автомобіль ГАЗ скоїв наїзд могильну огорожу.

На місці ДТП патрульні виявили 41-річного водія, який пояснив, що не впорався з керуванням та заїхав на територію кладовища.

Під час бесіди з керманичем інспектори виявили у нього явні ознаки сп’яніння та запропонували порушникові пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку.

Водій погодився пройти огляд за допомогою газооналізатора Драгер, який показав 3,83 проміле. Чоловік із результатом тесту погодився.

На водія патрульні склали адміністративні матеріали.

Раніше Інформатор писав про те, що по дорогах Кривого Рогу ганяв п’яний водій на Daewoo та про те, що п’яна жінка на червоному Mercedes ганяла вулицями у Дніпропетровській області,

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору