Кривий Ріг До сайту

Незвично та надзвичайно смачно: готуємо салат з помідорів з медом

Серпень – пора різноманіття всіляких помідорів. Червоні, рожеві, жовті, вони відрізняються нюансами смаку, але всі дуже корисні. Бажано вживати їх сирими у салатах та закусках.

Реклама

І коли звичайні салати вже наскучили Інформатор пропонує приготувати салат з помідорів під медовим маринадом.

Продукти

Реклама

Приготування

Нарізаємо помідори на кільця завтовшки 1 см. Солимо і посипаємо чорним меленим перцем кільця помідор, відправляємо в холодильник на 5-10 хвилин.

Нарізаємо тонкими кільцями червону цибулю, заливаємо холодною водою. Для заправки змішуємо в чаші оливкову олію з базиліком, орегано та винним оцтом.

Реклама

Подрібнюємо на дрібній тертці часник, разом із медом викладаємо у заправку, перемішуємо.

На тарілку викладаємо внахлест кільце помідора і кільце цибулі чергуємо.

Кладемо на помідори та цибулю заправку. Шинкуємо петрушку, посипаємо салат.
Відправляємо салат на 10 хвилин у холодильник. Страву варто вживати холодною, так вона краще розкриває нотки смаку заправки та овочів.

Реклама

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати торт з кабачків та помідорів під часниковим соусом та про те, як приготувати зелені помідори “Кобра”.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Реклама