Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В її будинку жили росіяни: сусіди з Дніпропетровської області допомагають у відновленні оселі мешканцям Херсонщини

Лідія Дмитріївна разом з із молодшою дочкою виїхали з села Новосілля на Херсонщині, коли увійшли росіяни на територію. Дім і все майно залишили. Після звільнення села повернулися додому і побачили понівечений свій дім, в якому жили окупанти. Пенсіонерки допомогли відбудувати оселю.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Сергія Лисака.

Коли увійшли орки, пані Ліда лишалась вдома разом із молодшою дочкою. Як стало зовсім нестерпно, виїхали. Бо росіяни не давали вільно дихати. Тероризували місцевих. Нещадно грабували. Особливо полюбляли забирати техніку, машини, пальне у фермерів. Потрапила на рідне подвір’я вже після звільнення села. Виявилося, поки господарів не було, загарбники мешкали у хаті. Втікаючи, забули навіть свої боєприпаси. Довелося викликати піротехніків, аби все перевірили.

Проєкт «Пліч-о-пліч» допомагає відновлювати будинок жінці. Вже зробили дах. Замінюватимуть вікна, двері, штукатуритимуть побитий фасад.

Відремонтували дах

Замінюватимуть вікна, двері, штукатуритимуть побитий фасад

Раніше ми розповідали, що криворіжці допомогли літній жінці відбудувати будинок. Писали, що сім’ї вчительки з Херсонщини відновлюють дім.

Дізнавайтесь головні новини Кривого Рогу та України першими на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Євгенія Глубінок

 

 

Нагору