Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Онук на війні, ще один чоловік родини – у полоні: криворіжці допомогли літній жінці відбудувати будинок

Пані Лариса тікала з окупованого села Ольгиного на Херсонщині. Криворіжці прихистили її, одягли та дали все необхідне. В евакуації пробула вона майже пів року. Повернувшись додому, жінка побачила жах – все побите, пограбоване. Але проєкт “Пліч-о-пліч” допомогли пані Ларисі відбудувати домівку.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Дніпропетровську ОВА Сергія Лисака.

Коли повернулася до рідної домівки – не впізнала її. Все побите, пограбоване. Аби якось пережити холоди, продала корову. На виручені кошти замінили вікна у будинку. Дах онук накрив плівкою, аби вода не затікала в оселю.

Згодом онука мобілізували. Нині боронить країну на передовій. Ще один чоловік з родини – у полоні. Тож на господарстві, яке у руїнах, тільки сама Лариса і її донька. Самотужки жінкам несила потягнути відбудову.

Проєкт «Пліч-о-пліч» для допомоги саме таким людям. Понівеченого у підшефних Дніпропетровщині селах чимало. Будівельники працюють у темпі. Аби встигнути зробити все до холодів.

Понівечений будинок

Все розбите

Дах онук тимчасово накрив плівкою

Криворіжці допомогли літній жінці відбудувати будинок

Раніше ми розповідали, які категорії криворіжців можуть отримати 26 тисяч гривень на навчання. Писали, де провести вихідні у Кривому Розі.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

 

Нагору