Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Засуджена більше 10 разів криворіжанка тричі “обнесла” магазин “Аврори” на Гагаріна

16 серпня 2023 року, у Кривому Розі за крадіжку маму двох неповнолітніх дітей. Жінка була неодноразово засуджена за зберігання та збут наркотиків, шахрайство, крадіжки. Зловмисниця, у грудні 2022 року пограбувала магазин “Аврора” по вулиці Гагаріна. Після цього, вона ще два рази виносила товар з магазину не заплативши за нього.

Про це йдеться у Єдиному реєстрі судових рішень, – пише Інформатор.

Жінка винесла не розрахувавшись шампуні, антиперспіранти, гаманці, на суму 1670 гривень. Ймовірно, коли гігієнічні засоби закінчилися, в січні 2023 року, жінка знову вирішила поцупити з того ж самого магазину засоби для догляду для волосся та прання на суму 1115 гривень. Наступного дня, зловмисниця  прийшла в “Аврору” за шампунями та антиперспірантами, але платити за них знову не платила. Чим спричинила збитки магазину на суму 1820 гривень.

Згодом жінку затримали. Саксаганський суд Кривого Рогу визнав підозрювану винною у крадіжці. Жінці присудили на 5 років позбавлення волі.

Раніше Інформатор писав про серійного крадія магазинів “Аврора”. Також ми писали про те, що мешканець Кривого Рогу намагався вкрасти футболку з “Ашана”, та про те, що у Кривому Розі любитель солоденького намагався вкрасти у магазині ласощі. 

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору