Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі чоловік кинув гранату на подвір’я колишньої, коли там жили переселенці: що вирішив суд

В лютому місяці 2023 року, чоловік з колишньою дружиною почали сваритися, бо жінка подала до суду з приводу аліментів на дитину. Виявилося, що двома місяцями раніше, чоловік придбав на території “Ювілейного” парку придбав гранату. 12 березня він кинув гранату в будинок по вулиці Батуринська, який зареєстрований на колишню дружину. Боєприпас вибухнув на подвір’ї не долетівши до будинку. 

15 серпня, 41-річному чоловіку обрали покарання у залі Довгинцівського суду, – повідомляє Інформатор з посиланням на Реєстр судових рішень.

В ході слідства з’ясувалося, чоловік знав, що у той момент в будинку проживали переселенці з Херсонщини, які втікали від російських обстрілів.

На щастя, внаслідок вибуху ніхто не постраждав.

Суд визнав чоловіка винним у незаконному придбанні гранати та вчиненні хуліганства із застосуванням вибухового пристрою. Підсудного покарали позбавленням волі строком на 4 роки. Але звільнили від відбування покарання з випробувальним терміном – півтора роки.

Раніше ми розповідали, що в будинку мешканця Дніпропетровської області вибухнула граната. Писали, що у криворіжця серед інструментів “завалялася” граната.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору