Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Тельцям – удача, Рибам – пити більше рідини: гороскоп на 19 серпня

Цей день може бути спокійним і призначеним для релаксу. Ви можете знайти задоволення в природі, в гарній їжі та приємних розвагах. Забезпечте собі комфорт і затишок, це допоможе вам відновити енергію.

Астрологи розповіли, що пророкують зірки 19 серпня всім знакам зодіаку, – передає Інформатор.

Овен

В цей день представники даного знаку зодіаку будуть почуватися погано. Турбуватиме голова, а також тиск. Не варто ігнорувати симптоматику.

Тілець

Працювати вам заважатимуть, але якщо ви захочете відпочити, це буде ідеальний час для цього. Не бійтеся говорити про свої бажання та реалізовувати їх.

Близнюк

Вам доведеться багато чекати, щоб отримати бажане, але наприкінці дня ви будете неймовірно задоволені проведеним днем.

Рак

Ви зрозумієте, що у вас прекрасні позиції та зможете використати їх для досягнення своїх цілей. Не ігноруйте чужі поради та побажання.

Лев

У вас попросять зачекати або ж перенести зустріч на наступний день, але не варто погоджуватися, якщо таке відбудеться. Ставте себе в пріоритет.

Діва

Вам може пощастити у фінансовому плані, а також у романтичному. Те що стосується стосунків з родичами, сім’єю, колегами буде бажати кращого.

Тереза

Ви будете сильно реагувати на все, що відбувається навколо вас. Люди будуть втомлюватися від вашої емоційності і ви це помічатимете. Контролюйте власні відчуття.

Скорпіон

Вам захочеться закритися від світу, але це буде хибний крок. Навпаки, якщо почуваєтеся погано, дайте про це знати.

Козоріг

Необхідно утриматися від покупок, а також не чекати на продавців, якщо ви одразу не можете отримати послугу. Великий шанс розчарування через сервіс.

Стрілець

Більше не варто чекати правильного моменту і діяти саме в цей день. Він буде прекрасним для реалізації ваших планів та отримання усього того, чого ви хочете.

Водолій

Ви можете занадто емоційно реагувати на дії свого партнера, через що зіпсувати з ним взаємини. Не виливайте свій негатив на інших.

Риба

У вас виникне серйозне запитання до рідних, яке може призвести до конфлікту. Якщо збираєтеся серйозно говорити, ретельно продумайте, як ви це будете робити.

Раніше ми розповідали, про фільми, які показують у кінотеатрах Кривого Рогу. Писали, про гороскоп на 18 серпня.

Дізнавайтесь головні новини Кривого Рогу та України першими на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Євгенія Глубінок

Нагору