Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Коригував “прильоти”: агент російської розвідки працював у Дніпропетровській області під прикриттям волонтерського фонду

У Дніпрі викрили агента російської розвідки. Він працював під прикриттям волонтерського фонду. Зловмисник передавав місцеперебування ЗСУ, кількість військової техніки та відстежував наслідки ворожих «прильотів» по Дніпру, а потім передавав агресору локації зруйнованих об’єктів.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на СБУ.

Інформацію, передану руським агентом, окупанти використовували для повторних атак на область.

Під час обшуків за місцем проживання фігуранта виявлено мобільний телефон із доказами його листування з представником російського гру.
Наразі слідчі Служби безпеки повідомили затриманому про підозру за ч. 2 ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану).

Суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою. Триває розслідування. Зловмиснику загрожує довічне ув’язнення.

Виявлено мобільний телефон із доказами

Виявлено мобільний телефон із доказами

Виявлено мобільний телефон із доказами

Виявлено мобільний телефон із доказами

Раніше ми розповідали, про зрадника, що шпигував за центрами підготовки ЗСУ до контрнаступу у Дніпропетровській області. Писали, що у Дніпропетровській області викрили колаборанта та що у Кривому Розі колаборанти закликали знищувати українців.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору