Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Українська ППО збила над Дніпропетровською областю сім крилатих ракет: є двоє поранених

Ніч проти 15 серпня у Дніпропетровській області була надважкою. Ворог атакував територію крилатими ракетами. Вони були запущені Ту-95 з Каспійського напрямку.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Дніпропетровську ОВА, 7 крилатих ракет  Х-101/555 були збиті над Дніпропетровщиною Повітряними Силами.

Внаслідок атаки сталася пожежа на одному з промислових підприємств Дніпра. Вогонь загалом охопив понад 800 кв м. Його локалізували.

Поранені 2 людини. 59-річна жінка отримала легкі ушкодження й лікуватиметься вдома. 70-річного чоловіка госпіталізували. Він у стані середньої тяжкості.

Як написав у повідомленні голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук: “Дякую нашим захисникам неба з ПвК «Схід». Важко уявити, що було б, якби не ваша пильність та віддана служба 24/7”

Раніше Інформатор повідомляв про атаку безпілотниками по Дніпропетровській області про вороже влучання у багатоповерхівку на Дніпропетровщині.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору