Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Тернівському районі Кривого Рогу комунальний транспорт тимчасово не заїжджає на станцію Рокувата: чому

У Тернівському районі Кривого Рогу комунальні автобуси та тролейбуси тимчасово не заїжджають на станцію Рокувата. Пасажирам треба виходити на найближчих зупинках та прямувати на вокзал пішки. Це пов’язане з тим, що не працює світлофор. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на групу “Транспорт Кривого Рогу“, тимчасово, на час, поки не працює світлофор на перехресті вулиць Тимірязєва та Сергія Колачевського на ст. Рокувата, тролейбуси та комунальні автобуси не заїжджають на станцію Рокувата. Немає можливості потім виїхати від вокзалу через транспортну магістраль з інтенсивним рухом транспорту, при відсутності світлофорного регулювання.

Заїзд на площу біля будівлі вокзалу комунального транспорту буде поновлено після відновлення роботи світлофорного об’єкту.

Раніше Інформатор писав про те, що у Саксаганському районі замінять стару зупинку громадського транспорту та про те, що у Кривому Розі планується капітально відремонтувати 10 звичайних тролейбусів і також зробити 2 дизель-генераторних тролейбуси.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

 

 

 

Нагору