Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Поліцейські Дніпропетровської області затримали працівників ТЦК, які допомагали ухилянтам виїхати за кордон

Міграційна служба Дніпра скерувала до суду справу відносно працівників ТЦК Донеччини. Члени злочинного угрупування “торгували” довідками про непридатність призовників до військової служби. Це дозволяло ухилянтам безперешкодно виїжджати за кордон.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області,  поліцейські встановили, що три працівники територіального центру комплектування Донецької області, серед яких лікар ВЛК та начальник одного із районних відділів ТЦК у травні 2022 року надавали «замовникам» висновки лікарської комісії про ухилення від служби за станом здоров’я та виготовляли документи, що дозволяють безперешкодний перетин державного кордону України.

У вересні 2022 року правоохоронці провели ряд обшуків у приміщенні ТЦК, за місцем мешкання та в автівках підозрюваних. Під час слідчих заходів поліцейські вилучили речові докази, які підтверджують злочинні діяння фігурантів.

Після проведення необхідних експертиз, допиту свідків та інших слідчих дій зловмисниками повідомили про підозру та направили до суду обвинувальний акт.

Міграційна служба Дніпра скерувала до суду справу відносно працівників ТЦК Донеччини

Міграційна служба Дніпра скерувала до суду справу відносно працівників ТЦК Донеччини

Раніше Інформатор писав про те, що ухилянти вигадали новий спосіб виїзду за кордон та про те, що українським чиновникам заборонили виїжджати за кордон на відпочинок.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

 

Нагору