Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі батьку-одинаку, який пиячить і водить додому сумнівних людей, повернули на виховання дитину

У Кривому Розі батько-одинак з 2020 року самостійно виховує двох дітей, адже їх мати трагічно загинула. Малолітню доньку влаштували до криворізької інфекційної лікарні, адже чоловік вчасно не зареєстрував дітей на своє прізвище. Тому визнавати батьківство щодо сина та доньки йому довелося в судовому порядку.

Як повідомляє Інформатор, тепер, коли діти мають «законного» батька все одно існує ризик їх вилучення з сім’ї, адже чоловік схильний до вживання спиртних напоїв, ніде не працює та збирає вдома осіб сумнівної поведінки, – обговорили на засіданні комісії з питань захисту прав дитини, 8 серпня.

З метою збереження сім’ї, виходячи з інтересів дітей та ураховуючи думку малолітньої дівчинки, комісією з питань захисту прав дитини виконкому районної у місті ради вирішено повернути дитину на виховання батькові. Проте, чоловіку було поставлено ряд вимог щодо вирішення питань: працевлаштування, налагодження побуту та взаєморозуміння в сім’ї.

Раніше Інформатор повідомляв, що хлопець з Кривого Рогу попросив забрати його з сім’ї. Також ми писали, що жінка залишила 8-річну доньку саму у гуртожитку і пішла влаштовувати особисте життя.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору