Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Тельцям проявляти терпіння, Козерогам не вигадувати собі зайві турботи: гороскоп на 7 серпня для всіх знаків зодіаку

7 серпня 2023 року 21-ий місячний день. Символ дня – кінь. Це час для активних дій, для визначення мети, вибору професії, побудови кар’єри й переходу на нову роботу. Цього дня треба старатися бути на свіжому повітрі, заряджатися енергією вітру, сприятливо купатися в холодній воді.

Щодо знаків зодіаку, то Інформатор радить їм наступне

Овен

Сьогодні вам захочеться допомогти іншим та ви можете набрати собі зайвої роботи. Це не особливо піде вам на користь, так що не поринайте в синдром помічника, краще подбайте про себе та свої проблеми.

Тілець

У вас з’явиться можливість для розв’язання проблем, які давно вас переслідували. Виявіть терпіння, яке завжди допомагає вам. Важливо домогтися свого, незважаючи на час і докладені зусилля, але їх вам вистачить.

Близнюки

Ви зіткнетеся з моментом, коли настав час розкривати карти. Можливо, буде серйозна розмова або зустріч, коли ви розповісте те, що давно приховували, але тепер уже немає бажання тримати при собі секрети.

Рак

Вас чекає вечір у родинному колі. Ви відчуєте турботу та безпеку, яка може бути вашим головним джерелом сил. Намагайтеся не відволікатися на робочі питання, краще відпочити і повністю зосередитися на рідних та друзях.

Лев

Ваш настрій може швидко змінюватися, але краще не грати надмірно на нервах інших, адже не всі можуть витримати ваші забаганки. В інших теж є свої турботи, тож при сплесках не потрібно переборщувати.

Діва

Ймовірно, сьогодні доведеться подбати про себе самостійно. Ви можете розраховувати на друзів, але в якийсь момент просто усвідомлюєте, що всю підтримку ви можете надати собі самі в цей день.

Терези 

Гороскоп на 7 серпня 2023 року говорить, що у вас відбудеться невеликий спад енергії, але не потрібно занурюватись у песимізм. Незабаром у вас буде новий приплив сил від сфер, які ви любите усією душею. Так що поки що можна просто відпочити.

Скорпіон

Вам захочеться робити великі успіхи у розвитку професійної діяльності. Буде мотивація або у матеріальному плані, або у вашому особистому житті. Однак результат все одно принесе енергію в обох сферах.

Козоріг

З ранку ви зможете виконати всі справи і надвечір вже повністю звільніться, щоб відпочити і наповнити витрачені сили. Намагайтеся не вигадувати собі зайві турботи та справи, сьогодні це ні до чого.

Водолій

Поясніть іншим свою точку зору та позицію без невпевненості. Сьогодні краще ставити перед фактом, якщо вам хочуть висловити свою думку про вас. Ваше життя – це ваша справа, не варто дозволяти іншим влазити до неї.

Риба

Ви самі станете ініціатором активностей та веселощів. Друзів буде дивувати ваше завзяття, але  настрій в цей день дійсно дозволить відпустити скутість і просто поринути в гарний настрій.

Раніше Інформатор писав про гороскоп на 6 серпня та про погоду на 7 серпня.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору