Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Близнюкам козир у рукаві, Ракам – зміни настрою: що приготували зорі 31 липня всім знакам зодіаку

31 липня 2023 року – 14-ий місячний день. Цей період сприяє пошуку високих істин. Прекрасний час для вдосконалення своїх здібностей і занять різними хобі. Сприятливо починати нові справи.

Щодо конкретних знаків зодіаку, то Інформатор їм радить наступне

Овен

З самого ранку ви будете відчувати такий заряд енергії, що вам захочеться постійно кудись бігти і щось робити. Тому ваш день буде максимально продуктивним. Ви багато чого встигнете.

Телець

Зірки весь день будуть на вашому боці, а це означає, що він повинен пройти легко і спокійно. Ніяких серйозних потрясінь не передбачається. Тому живіть собі на втіху.

Близнюки

Завтра Близнюки можуть дізнатися нову інформацію. Астрологи кажуть, що ця інформація буде козирем у вашому рукаві, проте з чим саме вона буде пов’язана, дізнаєтеся вже в понеділок.

Рак

А ось у Раків можуть виникати суперечки з людьми, які похитнуть їхню психологічну рівновагу. Ваш настрій буде змінюватися зі швидкістю вітру. Однак намагайтеся тримати себе в руках, щоб до кінця дня не бути, як вичавлений лимон.

Лев

Вже в понеділок ви можете проявити свій талант, який не залишиться непоміченим. Зірки обіцяють вам великий успіх, якщо ви не будете соромитися проявляти себе і відкрито заявляти про свої досягнення.

Діва

У цей день вам варто прислухатися до свого організму, адже він може посилати сигнали, що з ним щось не так. Якщо вас щось буде турбувати, обов’язково зверніться за допомогою до лікаря.

Терези

Завтра Терези можуть познайомитися з людьми, які принесуть в їхнє життя щось зовсім нове. В цілому ви будете ошелешені, але цей день залишить приємний відбиток. Можете зустріти другу половинку.

Скорпіон

Скорпіони можуть досягти великих висот у кар’єрі. Однак не думайте, що успіх звалиться на вас з небес. Доведеться потрудитися і довести, що ви краще, ніж інші.

Стрілець

Стрільцям варто приділити час своєму духовному зростанню. Займіться медитаціями, постійте на цвяхах або рушайте на йогу. Все це дозволить вам звільнитися від негативних емоцій і знайти внутрішню гармонію.

Козоріг

У понеділок Козероги можуть зміцнити свої відносини з партнерами і близькими людьми. Більше спілкуйтеся з ними, і тоді ви побачите, як ваше життя налагоджується. Вони – ваша підтримка.

Водолій

Швидше за все, в понеділок Водоліям доведеться бути креативними, бо від них буде потрібно організувати якесь свято. Що ж, проявіть всі свої таланти і зробіть так, щоб всі були ошелешені святом.

Риби

У цей день Рибам варто розпланувати свій бюджет, щоб не виникало проблем з фінансами. Також астрологи застерігають вас від великих покупок, які не увінчаються успіхом.

Раніше Інформатор писав про гороскоп на 30 липня на про погоду на 31 липня.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору