Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі весь день буде гучно, але причин для хвилювання немає

Попри війну Кривий Ріг продовжує працювати. Четвер 3 серпня не є виключенням. В цей день по всіх районах міста лунатимуть виробничі вибухи.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Раду оборони Кривого Рогу, 3 серпня , о 12.00 у виробничих цілях буде проведено плановий вибух у кар’єрі «№3» ПАТ «АМКР» (Інгулецький, Центрально-Міський райони), о 13.00 – у кар’єрі «Першотравневий» ПрАТ «ПІВНГЗК» (Тернівський район), о 14.00 – у кар’єрі «Північний» (Саксаганський, Центрально-Міський райони), та о 15.00 у виробничих цілях буде проведено плановий вибух у кар’єрі «Глеюватський» ПрАТ «ЦГЗК» (Покровський район).

Також з 10.00 до 16.00 промислово-виробничим підприємством будуть проводитись планові випробувальні вибухові роботи (Тернівський район).

Виробничі вибухи контролюються, причин для занепокоєння немає

Раніше Інформатор писав про те, як виглядав перший виробничій вибух на кар’єрі ПівдГЗК та про те, що у Дніпропетровській області мало не вибухнули бензовози.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору