Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

3 тисячі гривен  доплати протягом 6 місяців: хто з українців має на це право

Війна – страшна річ. Багато людей вимушені кидати рідні домівки та з мінімумом речей їхати за світ очі туди, де більш безпечно. Серед них діти та вагітні жінки.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на видання “На пенсії“, з 1 серпня діти, які народилися у внутрішніх переселенців після переміщення та їхнім задекларованим місцем проживання вважалося місце, куди переїхали батьки, зможуть отримувати допомогу від держави в розмірі 3000 грн, якщо батьки отримують допомогу як ВПО.

Виплати на дітей надаватимуться протягом шести місяців з можливістю продовжити їх на такий же термін для окремих категорій переселенців.

Цікаво зазначити, що згідно зі статистичними даними, станом на травень 2023 року в Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ на світ з’явилося 48321 немовля.

Раніше Інформатор писав про те, що в Україні зміняться правила нарахування грошової допомоги для ВПО та про те, що робити ВПО, якщо затримують виплати.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору