Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Вижила, бо була у ванній: як виглядає квартира у багатоповерхівці Кривого Рогу, куди влучила російська ракета

Життя – річ непередбачувана. Особливо у воєнний час, коли лихо може статися кожної миті. “Знав би, де впадеш, підстелив би соломку” – кажемо ми, втішаючи себе у такому випадку та радіємо, що взагалі залишилися живі.

Як повідомляє Інформатор  на пост у соціальній мережі, саме так відбулося з мешканкою житлового будинку у Кривому Розі, у який влучила російська ракета. В час “прильоту” там у ванній кімнаті знаходилася дівчина. Саме ванна врятувала її життя. І це було справжнє диво. Хоча майже все інше, включно із дорогою побутовою технікою, втрачене.

Компенсації постраждалій ніхто не заплатить, адже вона не хазяйка, а орендаторка житла. Право на компенсацію мають лише власники. Власник знаходиться за кордоном й повертатися дому найближчим часом не планує.

Можливо, якісь гроші вдалося отримати, як би був оформлений договір оренди. Але його теж немає. Тому дійсно дівчині, якій ми щиро співчуваємо, залишається радіти тому, що жива. А поки ми живі, ми можемо починати все спочатку, як би тяжко це не було. Адже іншого виходу в нас немає.

Іншим же розумним буде завчасно “підстелити собі соломки”, застрахувавши житло, іншу нерухомість та автомобіль. А орендарям житла убезпечити себе від матеріальних втрат нотаріальним оформленням проживання у найманій квартирі.

Раніше Інформатор писав про те, що дві російських ракети влучили по будівлі навчального закладу та житловому будинку у Кривому Розі, та про те, що Володимир Зеленський прокоментував російську ракетну атаку по рідному місту.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

 

 

Нагору