Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Рецепт незвичної каші: готуємо гречку з фаршем

Гречка з фаршем – це страва ситна і смачна. Зазвичай його готують для домашньої вечері. Страва містить гарнір та м’ясо, тому додатково нічого не потрібно, крім овочів. До того ж гречка – легка крупа, а отже, не буде ефекту тяжкості шлунка.

Покроковий рецепт смачної гречки, – розповість Інформатор.

Інгредієнти:

  • Гречана крупа – 150 г
  • Фарш м’ясний – 250-300 г
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Томатна паста – 2 ст.л.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Морква – 1 шт (невелика).
  • Олія – ​​2-3 ст.л.

Спосіб приготування:

Гречку промити, підсушити на сковороді, змащеній олією.

Обсмажити дрібно порізану цибулю, фарш і натерту на терці моркву до золотистого кольору.

Додати томатну пасту, ретельно перемішати.

До м’яса та овочів викласти гречку, залити окропом так, щоб гречка була злегка прикрита водою. Посолити. Гасити на повільному вогні під кришкою. У готову гречку додати по-купецьки дрібно порізаний часник, перемішати. Можна додати чорний мелений перець та лавровий лист.

Смачного!

Раніше ми розповідали, як приготувати біляші на кефірі з курятиною. Писали, як приготувати салат з баклажанами й куркою та хот-доги в лаваші.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору