Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

ZARA, Bershka, Pull&Bear повертається в Україну: коли саме

Іспанська група Inditex, що є власником брендів ZARA, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home та інших з початком війни тимчасово звернули свій бізнес в Україні. Зараз є всі шанси чекати їх повернення вже восени.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на голову Української Ради Торгових Центрів Максима Гаврюшина, Inditex є одним із найбільших ритейлерів в Україні. Його відкриття також буде сигналом для інших міжнародних ритейлерів щодо відновлення роботи або відкриття нових магазинів. Вірогідно, що його повернення може відбутися швидше, ніж здається. Найближче вікно можливостей для цього — кінець серпня — кінець жовтня. Якщо цього не відбудеться в цей проміжок, наступне вікно буде вже навесні.

Гаврюшин  сподівається, що відкриття все ж відбудеться найближчими місяцями, однак зауважує, що прогнозувати це дуже складно. На рішення компанії в будь-який момент може позитивно або негативно вплинути якась новина.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі після вимушеної довгої перерви 1 червня відкрився улюблений багатьма ресторан  McDonald’s та про те, що які ціни у щойно знову відкритому McDonald’s у Кривому Розі.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

 

Нагору