Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Протипіхотні міни, тротилові шашки та гранати: у Кривому Розі знищили більше 600 боєприпасів знайдених у ставку

Минулого тижня уважні криворіжці побачили у воді предмети, схожі на гранати. Територія була оперативно взята під охорону, працівники поліції чергували, поки ДСНС займалися вилученням вибухонебезпечних предметів. На сьогоднішній день, криворізькі піротехніки закінчили знищення вибухонебезпечних предметів, які були виявлені у ставку №3 біля вулиці Мраморної в Металургійному районі.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Раду оборони міста.

На ставку виявили понад 600 сучасних боєприпасів, у тому числі більше 100 гранат, протипіхотних мін, тротилових шашок та запалів до гранат. Інше – патрони калібру 7,62 мм. Виходячи зі стану, боєприпаси потрапили до ставка нещодавно, скоріше за все, хтось просто вирішив їх позбутися.

“Звертаюся до всіх, в кого є такі предмети, які потрапили до них через війну чи якось потрапили – не наражайте себе та інших людей на небезпеку, краще здайте це в правоохоронні органи, адже існують відповідні програми. А краще – не везіть це все до рідного міста”, – каже Олександр Вілкул.

Раніше Інформатор писав про те, що у ставку на Соцмісті знайшли вибухонебезпечні предмети та про те, що у Дніпропетровській області у гаражному кооперативі знайшли касетний снаряд, що не розірвався.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору