Кривий Ріг До сайту

Зеленський прибув у Дніпропетровську область: яка мета візиту

Сьогодні, 27 липня, президент Зеленський провів виїзну Ставку на Дніпропетровщині. у Дніпрі обговорювали ситуація на фронті, перебіг наших наступальних та оборонних дій, дані розвідки. Також приділив увага забезпеченню військ боєприпасами.

Реклама

Повідомляє Інформатор з посиланням на сторінку Президента у facebook.

Виїзна Ставка відбулася в зоні відповідальності ОСУВ «Таврія». Головна тема: ситуація на фронті, перебіг наступальних та оборонних дій. Доповіді Головкома Залужного, командувачів Тарнавського та Сирського. Дані розвідки – Буданов. Крім того Зеленський нагородив командувачів військ Залужного та Сирського.

Реклама

“Результативність використання наявних систем ППО та підсилення повітряного щита з урахуванням постачання від партнерів. Завершується всеохопна перевірка ТЦК: 11 областей на особливому контролі.

Також сьогодні мав нагоду привітати з минулим днем народження Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного (він народився 8 липня) і командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександра Сирського (він народився 26 липня). Нагородив генерала Залужного іменною вогнепальною зброєю. Генерал-полковнику Сирському подарував картину, яка відображає подвиг українських воїнів і повагу до них”, – повідомив Зеленський.

Реклама

Раніше Інформатор повідомляв про візит Зеленського до Кривого Рогу. Також ми писали, що Президент України Володимир Зеленський став найвпливовішою людиною світу за версією американського журналу Time.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Реклама
Олена Шевченко