Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Зеленський прибув у Дніпропетровську область: яка мета візиту

Сьогодні, 27 липня, президент Зеленський провів виїзну Ставку на Дніпропетровщині. у Дніпрі обговорювали ситуація на фронті, перебіг наших наступальних та оборонних дій, дані розвідки. Також приділив увага забезпеченню військ боєприпасами.

Повідомляє Інформатор з посиланням на сторінку Президента у facebook.

Виїзна Ставка відбулася в зоні відповідальності ОСУВ «Таврія». Головна тема: ситуація на фронті, перебіг наступальних та оборонних дій. Доповіді Головкома Залужного, командувачів Тарнавського та Сирського. Дані розвідки – Буданов. Крім того Зеленський нагородив командувачів військ Залужного та Сирського.

“Результативність використання наявних систем ППО та підсилення повітряного щита з урахуванням постачання від партнерів. Завершується всеохопна перевірка ТЦК: 11 областей на особливому контролі.

Також сьогодні мав нагоду привітати з минулим днем народження Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного (він народився 8 липня) і командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександра Сирського (він народився 26 липня). Нагородив генерала Залужного іменною вогнепальною зброєю. Генерал-полковнику Сирському подарував картину, яка відображає подвиг українських воїнів і повагу до них”, – повідомив Зеленський.

Раніше Інформатор повідомляв про візит Зеленського до Кривого Рогу. Також ми писали, що Президент України Володимир Зеленський став найвпливовішою людиною світу за версією американського журналу Time.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору