Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Виїжджав на заробітки в рф і просяк російською пропагандою: у Кривому Розі затримали колаборанта

До початку війни з росією багато українців виїжджали до сусідньої держави на заробітки. Дехто з них за цей час встиг піддатися ворожій пропаганді. Ці люди чомусь хочуть жити на території України, але більше їм подобається росія. Серед таких прихильників “руського мира” знаходяться й криворіжці.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на СБ України у Дніпропетровській області, мешканець Кривого Рогу у минулому неодноразово виїжджав на заробітки до рф, де суцільна пропаганда сформувала його стійкі проросійські погляди.

Після початку повномасштабного вторгнення він розпочав проявляти більш активну антиукраїнську позицію за допомогою власного акаунту у соцмережах. На особистій сторінці чоловік видавав пости з підтримкою окупації ворогом українських територій, і схвалював дії путінського режиму. Публікації “прихильник руського мира” супроводжував особистими коментарями, де дискредитував українську владу і Збройні сили України, а також висловлював захоплення діям ворожої армії.

Співробітники СБУ встановили колаборанта та припинили ворожу агітацію.

У ході проведення слідчих дій правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку та мобільний телефон, якій затриманий використовував у протиправній діяльності.

Російському прихильнику повідомлено про підозру за колабораційну діяльність.

Затриманий висловлював захоплення діям ворожої армії.

Затриманий висловлював захоплення діям ворожої армії.

Криворіжець підтримував дії путінського режиму

Криворіжець підтримував дії путінського режиму

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі затримала колаборанта за підтримку росії у соцмережах та про те що криворіжанка підтримувала збройну агресію росії.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору