Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Експрацівник енергетичної компанії закликав “звільнити від нацистів” Кривий Ріг

Попри всі злочини, руйнування та загибель людей, які чинять росіяни на території України, ще знаходяться люди, які підтримують ворога. Серед них є й криворіжці. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Управління СБУ України у Дніпропетровській області, мешканець Кривого Рогу і колишній співробітник однієї з енергетичних компаній, займався антиукраїнською агітацією в інтернет-просторі. Деструктивні розповіді він отримував у групах проросійської направленості, і розповсюджував їх на особистій сторінці у соціальній мережі. Пости переважно стосувались виправдовування збройної агресії рф проти України і окупації ворогом територій нашої держави. Меседжи доповнювались коментарями, в яких він закликав підтримати проведення так званої «військової спецоперації» на території області, і звільнити регіон він «нацистів».

Співробітники СБУ встановили й затримали “прихильника руського мира”. Під час обшуку вони вилучили комп’ютерну техніку та мобільні телефони з доказами протиправної діяльності.

Наразі розпочато кримінальне впровадження. Затриманому повідомлено про підозру.

Затриманому повідомлено про підозру.

Затриманому повідомлено про підозру.

Раніше Інформатор писав про криворіжанку, яка розпалювала ненависть до України та про те, що у Дніпропетровській області колаборанти агітували “за руський мир”.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору