Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Медпрацівниця з Кривого Рогу у соцмережах розпалювала ненависть до України та вела проросійську агітацію

СБУ у Дніпропетровській області викрило колаборантів, які вели антиукраїнську агітацію та підтримували напад російської армії на Україну. Ними виявилися мешканка Кривого Рогу та мешканець Павлограду.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу СБУ у Дніпропетровській області.

Відомо, що мешканка Кривого Рогу, медпрацівник, через особистий акаунт у забороненій соціальній мережі активно просувала деструктивний контент.
Пости та коментарі з підтримки дій путінського режиму, ведення бойових дій проти українського народу та окупації окремих територій нашої держави регулярно з’являлись на її сторінці, антиукраїнських пабліках і групах.
Постійне спілкування з родичами із росії розпалювало ще більшу ненависть до української влади.

Співробітники СБУ викрили антиукраїнську пропагандистку та припинили ворожу агітацію.
Під час санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку та мобільні телефони, які вони використовували у протиправній діяльності.
Наразі в рамках розпочатих кримінальних проваджень прихильниці “руського міра” повідомлено про підозру за колабораційну діяльність за ст. 111-1 Кримінального кодексу України.

Раніше Інформатор писав про те, що співробітник криворізького комунального підприємства активно підтримував збройну агресію рф у соцмережах.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору