Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Чоловік у Кривому Розі поширював відео з рухом військової техніки: що вирішив суд

Наприкінці червня, чоловік знімав переміщення військової техніки у Кривому Розі. Правоохоронці вирахували, що зловмисник надіслав ворогу відеозапис з рухом військової техніки через SMS знаходячись у парку Мершавцева. 

Повідомляє Інформатор з посиланням на Державний реєстр судових рішень.

Відео, яке поширив зловмисник він супроводив текстом: «Привет смотри что движется в сторону…».

За результатами огляду вищевказаного відеозапису із залученням спеціаліста встановлено, що на відеозаписі наявне переміщення військової техніки, яка стоїть на обліку у ЗСУ.

У судовому засіданні обвинувачений повністю визнав себе винним і пояснив, що 27.06.2023, перебуваючи у парку ім. Федіра Мершавцева переслав вказаний відеозапис із рухом військової техніки знайомому хлопцю. Своїми діями не хотів завдати будь-якої шкоди силам оборони України.

Суд ухвалив: визнати винним підсудного та призначити йому покарання у вигляді 4  років позбавлення волі. Але чоловіка звільнили від відбування покарання з іспитовим строком – 2 роки.

Раніше Інформатор писав про те, що мешканець Дніпропетровської області збирав розвіддані про оборону та передавав їх росіянам та про те, що у Дніпропетровській області затримали місцевого мешканця, який передавав дані про українську авіацію росіянам.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору