Кривий Ріг До сайту

Готуємо ковбаски, запечені під тістом

Ковбаски, запечені під тістом — вдала вечеря, яка, попри простоту інгредієнтів, вразить домашніх гурманів. Якщо ви любите просту пікантну випічку, радимо спробувати ковбаски, запечені під тістом.

Реклама

Покроковий та дуже простий рецепт страви, – розповість Інформатор.

Інгредієнти:

Реклама

Основні

Для тіста

Спосіб приготування:

Реклама

Цибулю і часник очистьте. Цибулю наріжте півкільцями, часник подрібніть. Яблука помийте і поріжте скибочками, видаливши насіння. У мисці змішайте підготовлені інгредієнти, посоліть, поперчіть, посипте травами і перемішайте.

Ковбаски поколіть виделкою і викладіть у форму для запікання, змащену олією. Зверху викладіть яблучно-цибулеву суміш.

Для тіста яйця збийте з молоком і сіллю. Додайте борошно, тертий сир і перемішайте. Полийте цією масою ковбаски.

Реклама

Запікайте при температурі 180°C 15-20 хвилин до золотистого кольору. Подавайте готову запіканку гарячою!

Раніше ми розповідали, як приготувати кутаби з начинкою. Писали, як приготувати суфле з курячої печінки та смачний бургер.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Реклама

Євгенія Глубінок