Ковбаски, запечені під тістом — вдала вечеря, яка, попри простоту інгредієнтів, вразить домашніх гурманів. Якщо ви любите просту пікантну випічку, радимо спробувати ковбаски, запечені під тістом.
Покроковий та дуже простий рецепт страви, – розповість Інформатор.
Інгредієнти:
Основні
- Ковбаски для смаження – 8 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник, зубчики – 2 шт.
- Яблука – 2 шт.
- Прованські трави – 5 г
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Олія соняшникова – 20 г
Для тіста
- Яйця курячі – 2 шт.
- Молоко – 200 мл
- Борошно пшеничне – 100 г
- Сіль – за смаком
- Твердий сир – 50 г
Спосіб приготування:
Цибулю і часник очистьте. Цибулю наріжте півкільцями, часник подрібніть. Яблука помийте і поріжте скибочками, видаливши насіння. У мисці змішайте підготовлені інгредієнти, посоліть, поперчіть, посипте травами і перемішайте.
Ковбаски поколіть виделкою і викладіть у форму для запікання, змащену олією. Зверху викладіть яблучно-цибулеву суміш.
Для тіста яйця збийте з молоком і сіллю. Додайте борошно, тертий сир і перемішайте. Полийте цією масою ковбаски.
Запікайте при температурі 180°C 15-20 хвилин до золотистого кольору. Подавайте готову запіканку гарячою!
Раніше ми розповідали, як приготувати кутаби з начинкою. Писали, як приготувати суфле з курячої печінки та смачний бургер.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок