Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

14 тисяч гривень на оздоровлення дітей: які категорії криворіжців можуть отримати кошти

Мешканці Дніпропетровщини, зокрема й Кривого Рогу, можуть отримати кошти на відпочинок та оздоровлення дітей. На кожного хлопчика або дівчинку – по 14 165 грн. Така допомога – для малозабезпечених родин, які виховують трьох і більше дітей або малечу з інвалідністю.

В області таких понад 2,5 тис, повідомили в ОВА, – передає Інформатор.

«За урядовою програмою «єОздоровлення» держава перераховує батькам кошти на закупівлю путівок. Виплати – для малозабезпечених родин, які виховують трьох і більше дітей або малечу з інвалідністю. Заклад можна обрати самостійно», – зазначив заступник директора департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської ОВА Юрій Петренко.

Батьки, які можуть претендувати на виплати, отримують сповіщення через Дію. Якщо ж додатку немає – їм телефонує працівник соцзахисту. Після цього слід звернутися до найближчого відділення «Приватбанку» та відкрити картку із спеціальним режимом використання коштів. На неї зарахують 14 165 грн на одну дитину.

Самостійно перевірити, чи є родина в переліку, можна за посиланням.

Отримані кошти необхідно використати на придбання путівки в таборах Карпатського регіону. У Львівській, Івано-Франківській і Закарпатській областях. Нині таких 13.

Подробиці – тут. За детальною інформацією звертайтеся за номером телефону: 044 289-87-89 або до органів соціального захисту населення.

Раніше Інформатор повідомляв, де в Україні можна бюджетно відпочити. Також ми писали, як криворіжцям безкоштовно отримати путівку в табір для дітей.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору