Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Добігався: ГУР підтвердили ліквідацію командира підводного човна «краснодар» сергія ржицького, який обстрілював Україну ракетами

В російському краснодарі застрелили сергія ржицького – колишнього командира підводного човна «краснодар» чорноморського флоту вмф рф. Військовий причетний до ракетних обстрілів України. 10 липня «підводник» здійснював пробіжку в краснодарському парку культури і відпочинку імені 30-річчя перемоги. Близько шостої ранку в нього було здійснено сім пострілів з пістолета Макарова. В результаті вогнепальних поранень ржицький помер на місці.

Повідомляє Інформатор з посиланням на ГУР.

Через рясний дощ в парку було безлюдно, тож немає свідків, які могли б повідомити деталі або упізнати нападника.

Для довідки: «краснодар» – один з шести підводних човнів проєкту «варшавянка», які входять до складу чорноморського флоту вмф рф. Кожен з них здатен нести до чотирьох крилатих ракет типу «калібр».

Капітан 2-го рангу сергій ржицький щонайменше з 2006 року проживав у Севастополі. Деякий час був командиром підводного човна «алроса». Після відправки «алроси» на модернізацію був призначений командиром «краснодару».

Раніше Інформатор повідомляв, що росіяни розповіли, як “ліквідували Залужного”. Також ми писали, що ЗСУ знешкодили криворіжця, який воював у лавах “вагнерівців”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору