Кривий Ріг До сайту

У Дніпропетровській області тривають пошуки зниклої майже місяць тому жінки

У Дніпропетровській області тривають пошуки 41-річної Катерини Самойлової. Майже місяць поліція та родичі намагаються встановити місце перебування безвісно зниклої у Новомосковському районі жінки.

Реклама

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області.
Нагадаємо, що 14 червня цього року до поліції звернувся чоловік та повідомив, що у квітні його дружина пішла з дому у м. Перещепине Новомосковського району та до сьогодні не повернулася. Вдома на Катерину чекає дев’ятирічний син Іван, який дуже сумує за мамою.

Поліцейські встановили, що раніше жінка неодноразово уходила з дому, але завжди поверталася. На теперішній час поліція відпрацювала лікарні, реабілітаційні центри та інші можливі місця її перебування. Також встановлено, що жінка може вести бродяжницький спосіб життя.

Реклама

Якщо вам відома будь-яка інформація про місце перебування Катерини Самойлової, просимо повідомити до Новомосковського районного відділу поліції за телефонами 102, (098) 242 58 03, (095) 907 52 03.

Раніше Інформатор повідомляв про зникнення у Дніпропетровській області 12-річної дівчини. Також ми писали, що у Кривому Розі зник 62-річний чоловік, який має розлад мови.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Реклама

Альона Свірідова

Реклама