Кривий Ріг До сайту

У Кривому Розі біля лікарні під час негоди впало аварійне дерево

Негода, яка в ці дні вирувала в Україні, наробила лиха у Дніпропетровській області. Ліквідувати наслідки разом з комунальниками довелося співробітникам ДСНС.

Реклама

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, о 17:25 на вулиці П’ятихатки села Миколаївка Дніпровського району, на легковий автомобіль впало дерево. До місця виклику вирушили рятувальники міста Кам’янське у складі чергового відділення. По прибуттю до місця події співробітники ДСНС встановили, що на даху легкового автомобіля «ВАЗ-2109» знаходиться аварійне дерево. За допомогою бензопили рятувальники розпили та прибрали дерево з легковика.

О 18:30 на вулиці Партизанській міста Покров Нікопольського району, дерево впало на проїжджу частину дороги. Прибувши до місця виклику, надзвичайники міста Покров за допомогою бензопили розпилили та прибрали одне дерево.

Реклама

У місті Кривий Ріг на вулиці Каткова Інгулецького району, аварійне дерево перешкодило в’їзду транспорту до лікарні. По прибуттю до місця виклику рятувальники розпили та прибрали аварійну гілку.

О 20:30 за межами села Степове Дніпровського району співробітники місцевої пожежної команди здійснили виїзд на прибирання аварійних дерев. За допомогою бензопили було розпиляно та прибрано 3 дерева з проїжджої частини дороги.

Негода наробила лиха у Дніпропетровській області.

Ліквідувати наслідки разом з комунальниками довелося співробітникам ДСНС.

Дерево, яке впало, перегородило дорогу

Надзвичайники прибирають наслідки негоди

На легковий автомобіль впало дерево.

За допомогою бензопили рятувальники розпили та прибрали дерево з легковика.

Раніше Інформатор про те, як законно спиляти дерево у своєму дворі та про те,  що у Кривому Розі на подвір’ї, чоловіка привалило дерево.

Реклама

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Реклама