Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Був мобілізований 15 червня: в боях на Запорізькому напрямку загинув шахтар з Кривого Рогу

5 травня 2023 року під час повномасштабної агресії рф проти України Дмитро Митюк був мобілізований до лав Збройних сил України. Криворіжець службу стрільцем-санітаром. На жаль, 30 червня, мужньо виконуючи свій військовий обов’язок загинув в бою поблизу населеного пункту Приютне Пологівського району Запорізької області. Без чоловіка залишилася дружина Ірина, без батька – син Андрій. 

Дмитро Митюк працював шахтарем на КЗРК, – повідомляє Інформатор.

Дмитро народився 8 вересня 1990 року в м. Кривий Ріг. Після закінчення школи навчався у Криворізькому професійному гірничо-металургійному ліцеї. Виробничу практику проходив на Південному гірничо-збагачувальному комбінаті слюсарем з ремонту автомобілів автотранспортного цеху. Після закінчення навчального закладу у 2009 році пов’язав своє життя з Криворізьким залізорудним комбінатом. Працював охоронником дільниці охорони управління залізничного транспорту, потім – шахти «Криворізька». У 2019 році Дмитро був переведений учнем стовбурового (підземного) учнівської дільниці шахти «Криворізька». А з 1 липня 2020 року обіймав посаду стовбурового (підземного) дозаторника дільниці №19 (спуску-підйому). За цей час проявив себе сумлінним та відповідальним працівником, який прагнув опановувати гірничу справу. Користувався заслуженою повагою як серед колег, так і керівництва шахти «Криворізька» й підприємства.

Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор писав про те, що у боях за свободу та незалежність України прохідник рудника “Суха Балка” Юрій Вікторович Созонюк та про те, що загинув нацгвардієць з Дніпропетровської області Сергій Пєвнєв.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору