Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В боях за незалежність України під Бахмутом загинув шахтар з Кривого Рогу

В боях за свободу та незалежність України під Бахмутом загинув криворіжець Олександр Вража. У мирному житті він працював прохідником дільниці №3 шахти «Криворізька». На війні ніс службу гранатометником.  

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу підприємства, Олександр народився 11 грудня 1998 року у Кривому Розі. Після закінчення школи отримав шахтарську професію та працював підземним гірником.

З 2018 до 2020 року хлопець проходив строкову службу у ЗСУ. 8 березня 2022 року, під час повномасштабної агресії рф проти України, був призваний до лав ЗСУ як вже досвідчений солдат. Ніс службу гранатометником. Мав звання старшого солдата, а ще багато планів на життя – створити родину і виховувати дітей. Він мріяв найшвидше вигнати ворога з українських земель і скоріш повернутися додому. Виявивши стійкість та мужність, вірність військовій присязі у бою за нашу Батьківщину.

27 червня 2023 року у селищі Роздолівка Бахмутського району Донецької області Олександр Вража загинув…

Інформатор висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Раніше Інформатор писав про те, що у боях за свободу та незалежність України прохідник рудника “Суха Балка” Юрій Вікторович Созонюк та про те, що загинув нацгвардієць з Дніпропетровської області Сергій Пєвнєв.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору